מין אוראלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/07/2005 | 01:33 | מאת: קרן

היי כתבת באחד מתשובותיך למישהי שלדעתך מין אוראלי דורש יותר אינטימיות ופתיחות השאלה היא למה?(זה דורש יותר אינטימיות ופתיחות)

05/07/2005 | 09:20 | מאת: צביה ברלינסקי

קרן שלום משיחות שלי עם הרבה נשים, התברר לי שהרבה נשים מתיחסות לאיבר מינן כחלק נפרד מגופן, מדברות עליו כגוף שלישי, ולא מכבדות אותו והרבה פעמים לא מתעסקות עם מי ומה נכנס לשם, למטה, (בכוונה אני משתמשת בביטויים הנפוצים) הפה לעומת זאת נחשב כחלק מאוד מרכזי בחיינו, אנו מתעסקות הרבה עם מה אני מכניסה לפה, למשל דיאטות וכו'. לכן לדעתי נשים הרבה יותר בררניות בכל מה שנכנס לפיהן, מאשר לנרתיקן, ולכן כדי שנהנה ממין אורלי , צריכה להיות הכרות ואינטימיות יותר עמוקה, וחבל שכך, לדעתי ההתיחסות צריכה להיות בררנית וחשובה באותה המידה . אני רוצה לציין כמובן שלא כל הנשים דומות בהתיחסותן לעצמן, יש כאלו שלא מתאימות למה שכתבתי כאן, ומתיחסות בצורה שווה לחשיבות של מה נכנס לפיהן ולנרתיקן. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו