אנא עזרו לי... דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/07/2005 | 18:16 | מאת: גלי

אני בת 38 רווקה לפני כשלושה חודשים הכרתי מישהו והתחלנו לקיים יחסי מין. בחודש האחרון יש לי יובש בנרתיק שגורם להורדת החשק המיני אצלי ואצל החבר שלי, האם יש קשר לכך שיש לי רחם אחורי ? ומה זה בכלל רחם אחורי ? זכור לי שבעבר התופעה של יובש בנרתיק הופיעה אצלי ? אנא עזרו לי, מה אוכל לעשות אינני רוצה שהיחסים האלו יפגעו?

02/07/2005 | 23:53 | מאת: צביה ברלינסקי

גלי שלום יובש בנרתיק הוא נושא שמשפיע מאוד על ההנאה המינית. יש כמה דרכים לשיפור המצב. אחד מהם הוא שימוש בנוזל סיכה על בסיס מים במהלך יחסי המין , ניתן לרכוש אצלי או בכל בית מרקחת. אפשרות נוספת קיים שמן ארומטי מיוחד שמורחים ללא קשר ליחסי המין ומדווח של נשים מאוד עוזר ליובש. לא רשמת באיזה אמצעי מניעה את משתמשת, אולי יש לכך השפעה . צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו