חיידק Escherichia coli

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/06/2005 | 11:02 | מאת: שרון

שלום לכולם, מישהו יודע משהו חיידק Escherichia coli. קיבלתי תוצאות של בדיקת שתן וזה היידק שנמצא.. אודה לתגובה שרון

30/06/2005 | 11:41 | מאת: שירה

שרון, חיידק נפוץ ביותר והמשמעות היא שיש לך דלקת בדרכי השתן. את צריכה טיפול אנטיביוטי, זה הזמן לעזוב לרגע את המחשב ולהרים טלפון לרופא המשפחה שלך כדי שירשום לך מרשם... (לא הכל ניתן לפתור דרך האינטרנט).

30/06/2005 | 11:44 | מאת: שרון

הי שירה תודה על התגובה. אני כותבת אחרי שכבר הייתי אצל הרופאה במקביל לבדיקות היא נתנה לי אנטיביוטיקה GOLDSHIELD. שאלתי את הפורום מכיוון שרק הבוקר קיבלתי את תוצאות הבדיקה. תודה שרון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו