פוסטינור 2 וסימני מחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/06/2005 | 16:55 | מאת: רונית

שלום רב, אנא עיזרו לי, במוצ"ש שעבר(18-6) לקחתי פוסטינור עקב תקלה שקרתה לי ביום שישי בלילה (נקרע הקונדום) למחרת כמו שרשום לאחר 12 שעות לקחתי את הגלולה השניה, יש לציין שזה היה בתאריך סמוך ממש לביוץ, חלף שבוע ויום מאז שלקחתי ,אך הבעיה היא שאני מרגישה ממש כאבי מחזור בבטן התחתונה וגם בגב התחתון כבר במשך שבוע על אף שאני אמורה לקבל רק בעוד שבוע, כמו כן אני מרגישה גודש בחזה עצבנות וחוסר סבלנות , אתמול ניגשתי לרופא נשים ואמר שבמקרה היו אצלו 2 נשים שאפילו עם פוסטינור הם נקלטו להריון, אני כמובן נילחצתי מאוד, למרות שאני מבינה שכשרק שיש איחור משמעותי במחזור אז מתחילים להרגיש סימני הריון , הרופא אמר שבגלל ההורמון השולט בפוסטינור יש לי את כל התחושות הלא נעימות, כמו כן יש סבירות שיש לי דלקת בשתן את זאת אני אדע רק מחר , הרופא בדק אותי (אולטרסאונד) ואמר שהכל ניראה תקין גם הרחם בכל מקרה רציתי לשאול האם תופעות הלוואי הנ"ל לא אמורות לחלוף תוך יום יומיים? מדוע זה נמשך כך האם זה סימנים קדם ווסתיים? יש לציין שלפני כחודשיים גם לקחתי פוסטינור אך לא הרגשתי סימנים כאלו חזקים מה שבטוח פעם הבאה ...גלולות! . אודה לתשובתכם רונית

01/07/2005 | 09:55 | מאת: צביה ברלינסקי

רונית אנא עשי חיפוש פה על פוסטינור, שמתי בעבר לינק בנושא, מעבר לכך אנא שאלי בפורום פוריות או גניקולוגיה. תודה צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו