הכאב של "הפעם הראשונה"

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/06/2005 | 15:31 | מאת: חבר

לפני שבוע שכבתי פעם ראשונה עם חברה שלי. זו היתה הפעם הראשונה שלה. מאוד מאוד כאב לה, עד כדי כך שהיא בכתה במשך רבע שעה אחרי זה - ואני לא בדיוק ידעתי מה לעשות, או מה לא עשיתי נכון. אני בטוח שהייתי כמה שיותר עדין שניתן. הכאבים במהלך השבוע נמוגו, והיום הגיעה הפעם השניה שלנו. עוד פעם זה מאוד כאב לה - היא אמרה שזה כאב שונה, והיא מרגישה אותו באיברים פנימיים. מה הסיבה לכאבים? האם זה נורמלי ותקין? מאוד מאוד אודה לתשובה

30/06/2005 | 14:50 | מאת: צביה ברלינסקי

חבר יקרה כאבים נועדו כדי לשמור עלינו מלעשות דברים שלא מתאימים לנו, לא כתבת מה גילכם, כמה זמן אתם יחד וכו' . לדברים אלו יש משמעות גדולה, במידת השיחרור והעכבות . ככל שתרגיש יותר נינוחה ומשוחררת, עם פחות לחץ ופחדים, תגיע ליחסים רגועה יותר וללא כאבים. תבדוק איתה כמה באמת היא בשלה ומוכנה ורוצה את קיום יחסי המין הללו. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו