"לא ממש גומרת" האם דרושה בדיקת רופא?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/06/2005 | 03:11 | מאת: fr

שלום, ברצוני לדעת האם לדעתך יש לי בעיה כלשהי שזקוקה לבדיקת רופא אני בת 29, בעברי היו לי מספר מערכות יחסים שכללו (כמובן)סקס, אבל יש לציין שדווקא במערכות היחסים הארוכות הסקס בכלל לא היה, מבחינתי, מספק, כלומר היה לי נחמד אבל לרוב לא הצלחתי "לגמור" באופן מלא וגם אם כן זה לקח המון זמן. יש לציין שחלק ממערכות היחסים האלה היו עם אנשים מקסימים, אבל לא מאוד פתוחים מינית, או בעלי ניסיון וזה גרע מאוד מהעיניין עד כדי כך שממש הייתי מתוסכלת מהנושא. במקרים אחרים ששכבתי כן הצלחתי לגמור אבל יחסית במעט מהפעמים וגם אז התחושה לא היתה אותה תחושה כמו באוננות(כמובן שכל התחושות שמסביב בזוגיות מוסיפות להנראה, אבל בהחלט תחושות שונות וזה יצר תסכול) זכור לי בחור אחד שאיתו ממש נהנתי בכל שנותי, והוא כנראה היה בעל ניסיון עשיר ....האם יש לי בעיה שדורשת בדיקה??????

26/06/2005 | 10:14 | מאת: צביה ברלינסקי

אורגזמה כתוצאה מאוננות יכולה בהחלט לתת תחושות שונות מאורגזמה ביחסי מין, ולו רק מהעובדה שבאוננות, את עם עצמך, ועושה למענך בדיוק את מה שאת רוצה וצריכה, אין לך עכבות, פחדים וכו' שבאים לידי ביטוי ביחסים עם אדם נוסף, נושאים אשר בהחלט יכולים להשפיע על האוגזמה ועל התחושות שעולות ממנה. לרוב יחסים ארוכים, בהם יש פתיחות רבה, ושחרור מפחדים שונים, ועכבות שונות שנובעות מדימוי גוף או אמונות שונות שרכשנו, ישפרו את המצב. אם את חווה אורגזמות באוננות, לרוב הבעיה היא לא בעיה גופנית פיזית, אלא פסיכולוגית נפשית. שאלי את עצמך שאלות רבות בנוגע לאמונות שלך, לפחדים שלך, לדימוי הגוף שלך, ואני מאמינה שתמצאי את התשובה לבעיתך. אם את לא יכולה לבד, יש הרבה מרפאות שיכולות לעזור. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו