הצורך בשימוש בהגנה כש...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/06/2005 | 01:29 | מאת: דנה בת 15

מדובר במין אוראלי (חברי לי): גם לאחר שאנו ביחד יותר מחמישה חודשים, ואנו מתנשקים באופן קבוע? והאם הוא יצטרך לחבוש קונדום (כשאני לו), ומה הוא יצטרך לעשות שהוא ירצה לתת לי? בתודה, דנה.

26/06/2005 | 09:58 | מאת: צביה ברלינסקי

דנה מקשרת אותך ללינק http://www.israelpositive.com/klali0002.htm צביה

27/06/2005 | 02:11 | מאת: דנה בת 15

לא כתוב שם כיצד ניתן להיות מוגנים עם הגבר נותן לאישה מין אוראלי. באתרים אחרים רשום לגבי כל מיני אמצעים אשר אמורים למנוע מחילוף נוזלים בכלליות מהפה לנרתיק.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו