שפיכה נשית ...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/06/2005 | 15:02 | מאת: Dana

נתקלתי בתופעה המתרחשת כאשר אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי . לאחר שהוא יוצא , נשפכים ממני מים..פשוט כך . הבנתי כי מדובר בשפיכה נשית , אך התופעה הזו לא קרתה לי מעולם , וכעת מאז שאני איתו , בכל פעם זה קורה ובכמות גדולה המרטיבה את המיטה . מה ניתן לעשות כנגד זה ? האם זה משהו טבעי / נורמלי ? מדוע זה קורה לי רק כעת ( אני פעילה מינית 8 שנים לערך ). תודה

26/06/2005 | 09:38 | מאת: צביה ברלינסקי

דנה יקרה לנשים רבות יש שפיכה נשית, אך הן חושבות שזה שתן, ומתביישות בכך, שפיכה נשים קיימת, והיא למעשה נוזל מבלוטות שנקראות בלוטות סקיין, עשי חיפוש פה בפורום בנושא פליטה נשית, או שפיכה נשית, ותמצאי חומר נוסף, כולל לינק שרשמתי פעם פה באתר. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו