עוד שאלה בקשר לגבר מבוגר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/06/2005 | 09:01 | מאת: שרית

היי זו שוב שרית(בת 17) יש לי עוד שאלה נגיד אני מנתקת קשר עם אותו גבר נשוי ומכירה בחור בסביבות הגיל שלי ואנחנו נהיים חברים האם עדיף לספר לו על הרומן שהיה או שעדיף להסתיר אני לא רוצה שיחשוב שאני מוזרה שהתאהבתי בבחור בגיל 40 ועוד נשוי מה אתם אומרים? תודה!!!

23/06/2005 | 09:39 | מאת: צביה ברלינסקי

שרית ממליצה לך לתת למערכת היחסים שלך עם אותו בחור צעיר, להתייצב, לתת לשניכם זמן לבנות את הקשר שלכם, ללא קשר למה שהיה בעבר, לעזוב את העבר של שניכם מאחור, להיות בהווה. לאחר שמערכת היחסים תהיה רצינית, וטובה לך ולו, את כבר תדעי לבד מה נכון לך, חשובה סבלנות, ויציבות,קחי נשימה ארוכה, ותלמדי אותו ואותך. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו