השפעת לואי של תרופות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/06/2005 | 22:58 | מאת: רבקה

מבקשת לדעת האם במקרה של חשד לדיכאון בעקבות לקיחת תרופת דיאנה [ 3 חודשים] רצוי להפסיק להשתמש בתרופה רבקה

23/06/2005 | 08:44 | מאת: שירה

הי רבקה. בתור התחלה רצוי שתתייעצי עם רופא/ה כי הפורום הזה לא רפואי. אישית, אני לא מכירה תופעת לוואי של דיכאון קליני כתוצאה מגלולות למניעת הריון, יתכנו שינויים במצב הרוח (כי מצב הרוח מושפע בין היתר משינויים הורמונליים) אבל יש הבדל מהותי בין דיכאון לבין "סתם" מצב רוח רע. דיאנה הן גלולות יחסית חזקות, מהדור ה"ישן" יותר, כיום יש גלולות מופחתות הורמונים בהרבה, אולי שווה לך לשאול את הגניקולוג שלך לגבי מעבר לגלולות מסוג אחר ? (אלא אם כן יש סיבה הורמונלית לכך שקיבלת דווקא דיאנה).

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו