שאלות על התפתחות ומחזור!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/06/2005 | 15:23 | מאת: בת 13

חגית, רציתי לספר על ההתפתחות שלי. היא נראית לי מאוד איטית. יחסית לגילי, אני נראית כמו ילדה בגיל 10. אמי אומרת שגם היא נראתה כך בגילי. כיום היא נראית כמו כל מבוגר אחר. עוד לא קיבלתי מחזור וזה מאוד מלחיץ אותי כי כמעט כל החברות שלי דווקא כן קיבלו. השדיים שלי לא מפותחים ואני אפילו עוד לא התחלתי ללבוש גוזיות (=חזיות במידה s). אני משתדלת לאכול נכון. אני לא מרגישה בנוח עם ההפתחות שלי. רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנידון. אם תעזרי לי אני מאוד אודה לך, למרות שנדמה לי שהפורום לא מתאים לגילי. תודה.

20/06/2005 | 15:33 | מאת: בת 13

/

20/06/2005 | 17:33 | מאת: צביה ברלינסקי

בת 13 יקרה התחלת ההתפתחות שונה מאישה לאישה, הוסת מתחילה בדרך כלל כשיש בגוף מעל 23-24 אחוזי שומן, כשהגוף מספיק גדול כגי לשאת האיון. גיל 13 הוא בהחלט גיל שנראה לי מוקדם בשביל להיות בהריון, לכן הרגעי, אל תשווי את עצמך לבנות אחרות, גם אני הייתי כך בגילך. כשיגיע היום בו גופך יגדל עוד מעט ויתעגל קצת תקבלי וסת. תהני ותאהבי את גופך כפי שהוא , מיוחד לך. רוצה להמליץ לך על אתר לנשים בו יש שיחות של נערות בגילך, המתמודדות עם נושאים דומים. www.elaisha.com צביה

20/06/2005 | 17:38 | מאת: לבת ה-13

יש פורום מתאים ותוכלי לשאול גם שם את הרופאים - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2224-14768,00.html

21/06/2005 | 12:29 | מאת: בת 13

תודה רבה על עזרתך!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו