קשר עם בחור מבוגר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/06/2005 | 09:07 | מאת: שרית

היי אני בת 17 ורציתי לשאול אם בגיל כזה קשר רומנטי עם בחור מבוגר בגיל 40 יכול לגרום נזק בעתיד לבחורה(האם יש חשיבות אם זהו קשר ראשון) והאם זה חוקי נגיד אם הקשר כולל גם סקס?

21/06/2005 | 17:57 | מאת: צביה ברלינסקי

שרית יקרה קשר רומנטי בכל גיל ועם כל גיל יכול להיות הרסני או בונה, זה תלוי במערכת היחסים. לפני שאת נכנסת למערכת יחסים רומנטית עם גבר חשוב שתשאלי את עצמך כמה שאלות: למה את נמשכת לאדם זה? מה את רוצה להרגיש ממנו, ואצלו? מהם הדברים שגרמו לך לרצות להיות איתו? האם את מרגישה נוח בחברתו, האם נותן לך להיות מי שאת באמת? האם את מרגישה נוח להגיד את מה שאת חושבת בביטחון? באהבה עצמית? האם את אוהבת את עצמך ואת גופך? האם מכבד אותך ואת גופך? מה את רוצה לקבל ממנו? מה את רוצה לתת לו, האם זה מה שהוא רוצה ממך? שאלי את עצמך כמה שיותר שאלות, ותראי אם בסוף את מרגישה שאת בקשר איתו כי את רוצה להביע אהבה ולקבל אהבה רומנטית, או שיש כאן דברים אחרים שלא תואמים את המהות שלך, הצרכים האמיתיים שלך, והצמיחה האישית שלך. רק את יכולה לענות בכנות על כל השאלות הללו, ולהחליט מתוך בחירה אם קשר כזה מתאים לך. צביה צביה

21/06/2005 | 20:05 | מאת: שרית

שכחתי לציין שהבחור נשוי עם 4 ילדים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו