הנאה אישית?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/10/2004 | 17:14 | מאת: לירז

אני בת 38 נשואה 15כ- שנים + ילדים, קראתי לא פעם אל אוננות נשית ואני מאוד מקנאה בכול אותן הנשים שמצליחות לענג את עצמן, ניסיתי לא פעם אבל אינני נהנתי מעצמי האם ייתכן מצב כזה או שאני פשוט בורה בענין וזקוקה ליד מכוונת של מישהו מנוסה? אנא עזרתך! תודה

17/10/2004 | 02:55 | מאת: סיגי

סיגי שלום, איני רופאה או מומחית בעלת תארים או תעודות וצעירה ממך בגיל (24) אולם ממעט קריאה וידע אישי,אני מרשה לעצמי להגיב לשאלתך,אוננות זה דבר שראשיתו בילדות החל מהגילוי המיני-גופני (איברים..) וממשיך הלאה כסיפוק אישי בגיל יותר מאוחר בו מתחילה הסקרנות המינית,גיל 7-8,נראה לי בתרבויות וזמנים שונים,כשחברה לא הייתה ליברלית ופתוחה כמו היום,הדבר נתפס כמעשה מגונה ולא שפוי,אז נוצרה חסימה פסיכולוגית שהאוננות היא דבר אסור ופסול לשמו. וכך אני סבורה גם אצלך,בתת מודע האוננות נתפסה אצלך כ"טבו",כמשהו מגונה ולכן אינך מצליחה להגיע לסיפוק עצמי ואני גם לא אתפלא אם אינך מגיעה לאורגזמה. שכן,אנו מגיעות לכך עפ"י רוב ע"י חשיבה,שאצלך היא חסומה. אם אינך מצליחה לספק את עצמך שזה הסיפוק הכי גדול (יותר ממשגל) כי את מכירה את הנקודות של עצמך כמו שאף אחד לא יוכל להכיר,איך תוכלי להנות ממגע של אחר? הדבר סותר את עצמו,לכן עצתי לך היא שבלי להתבייש תכנסי לחנות של אביזרי מין,קני לעצמך,קני לעצמך כמה דברים,שימי לך סרט פורנו,לבד.תתרכזי בסרט ובפעמים שלאחר מכן בלי הסרט,תדמייני אותו לעצמך כשאת נוגעת בעצמך ו..תגעי בעצמך בזמן המשגל תוך כדי החדירה עצמה תעשי את,זה לא פסול ומוסיף לשני הצדדים (לך ולבן זוגך). הכל עניין של חשיפה,שמקורה בראש,שינוי הדימוי.ואז תאמיני לי שלא תקנאי באף אחת. מקווה שעזרתי, בהצלחה!!! סיגל

17/10/2004 | 07:56 | מאת: shlomi mor

אני מחזק את דבריה של סיגי. בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו