התקן תוך רחמי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/06/2005 | 19:21 | מאת: גלית

שלום, כל חיי סבלתי ממגרנות. במשך ה-6 שנים האחרונות המגרנות חריפות ובלתי נסבלות ומופיעות אך ורק כשבוע לפני הוסת וממשיכות גם בזמן הוסת. כאשר הפסקתי למשך מס' חודשים ליטול את הגלולות פחתו ואף פסקו כאבי הראש לפני הוסת.בהתייעצות עם רופאת הנשים שלי ניסיתי מס' לא מועט של גלולות וכרגע אני משתמשת במינס(שלפי הבנתי החדישות בשוק)אך ללא הועיל. האם במצבי כדאי להתקין התקן תוך רחמי?? תודה רבה גלית

19/06/2005 | 22:07 | מאת: צביה ברלינסקי

גלית יקרה אנא שאלי שאלתך בפורום גניקולוגיה או פורום פוריות צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו