אוננות וקרום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/06/2005 | 12:34 | מאת: בת 15

אני מאוננת כמעט כל יום עם זרם מים ועדין בתולה. האם קרום הבתולין יכול להקרע מהזרם? האם מותר לאונן גם בזמן הווסת? תודה מראש.

19/06/2005 | 14:38 | מאת: צביה ברלינסקי

בת 15 יקרה מותר לאונן מתי שאת מרגישה צורך בכך, בכל זמן בחודש. יש דרכים שונות ומגווונות לאוננות. אוננות עם זרם מים חזק מאוד, יכול לפגוע בקרום הבתולין, שהוא פיסת עור דקה, אך זה לא מחייב, קרום הבתולין שונה מאישה לאישה, ואף חוזקו משתנה. ממליצה לך לקחת מראה ולהסתכל על איבר המין שלך, ולחפש את קרום הבתולין שנמצא ממש בפתח. עשי חיפוש פה בפורום, אם אני זוכרת נכון צרפתי פעם לינק עם ציורים של סוגים שונים של קרום בתולין. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו