הפרשות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/06/2005 | 22:42 | מאת: דניאלה

אני בת 20+ ואני עדיין בתולה ולא לוקחת גלולות או כדורים אחרים. יש לי כבר שנה הפרשות צהבהבות ,לעיתים סמיכות (כאשר אני מקוררת, או בלחצים) או הפרשות לאחר שתן . רק לפני חודש התחלתי לחשוב שזה מוזר. לא הלכתי לרופא בקשר לזה כי אין לי אותם כל הזמן. מה זה יכול להיות? אני מפחדת להיבדק אצל גניקולוג, בגלל שאני בתולה. האם אפשר לעשות בדיקת שתן כדי לבדוק מה זה, אצל רופא משפחה?

19/06/2005 | 09:02 | מאת: צביה ברלינסקי

דניאלה יקרה לכל אישה יש הפרשות שמשתנות לפי הזמן בחודש, אישה לאחר וסת יהיו לה מעט הפרשות ויותר צהבהבות וסמיכות, ככל שמתקרבת לזמן של הביוץ ההפרשות יהפכו ריריות ושקופות יותר, כמו חלבון של ביצה. ממליצה לך לעקוב אחר ההפרשות השונות, בזמנים השונים ולרשום אותם. אם ההפרשות מלוות בריח חזק ויוצא דופן,ו /או בגרודים כנראה שזו פיטריה, שגם לה יש טיפול. חשוב לעקוב ולהכיר את גופך. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו