דימום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/06/2005 | 17:00 | מאת: לימור

אני נוהגת לקיים יחסי מין לעיתים עם קונדום ולעיתים עם גלולות בלבד. מה שמוזר לי הוא שבכל פעם (לאחר קיום יחסים) שאני מנגבת עם נייר טואלט את אזור הנרתיק אני מבחינה שספוגים בו מס' טיפות דם. לאחר מס' ניגובים הנייר נשאר נקי ואני לא סובלת מכאבים בזמן מתן שתן. מה עשויה להיות הסיבה לדימום (המאוד קל)? איזו בדיקה עליי לעשות כדי לברר זאת?

14/06/2005 | 09:33 | מאת: צביה ברלינסקי

לימור לא כתבת את אופי יחסי המין, אם הם עמוקים אינטנסיביים ואורכים זמן רב, יש סיכוי לפציעה ושיפשופים פנימיים, ממליצה לך להשתמש בנוזל סיכה להקטין את החיכוך. בכל מקרה כדאי לברר אצל רופא נשים אם אין דלקת בצואר הרחם שיכול גם לתת דימום לאחר קיום יחסי מין. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו