מספר שאלות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

13/06/2005 | 00:40 | מאת: רונית

1. אני וחברי מתכוונים לקיים יחסי מין לראשונה בקרוב ונשתמש בקונדום. האם יש צורך להיבדק לאחר מכן אצל רופא נשים ? (מעולם לא הייתי ואני גם לא ממש מתלהבת...) 2. אנחנו נוסעים לטיול ארוך בחו"ל. מה לעשות אם הקונדום יקרע שם? האם לקחת פוסטינור מהארץ? 3. כיצד פוסטינור עובד? מה תופעות הלוואי? האם יש סכנה לפגיעה בפריון בעתיד?

13/06/2005 | 09:32 | מאת: דוד

ביקורת תקופתית אצל רופא נשים הוא דבר חיוני לכל אישה ובעיקר לצעירה בגילך בלי קשר לקיום יחסי מין. ( לא ציינת מה גילך???). כדאי שתתגברי על הרתיעה ותגשי לראשונה בחייך לרופא נשים , או לרופאה אם את מעדיפה. מכיוון שאין לך ידע ונסיון בכל הקשור ליחסי מין , סיכונים והשלכות זו סיבה נוספת לקבל הדרכה וייעוץ מאיש מקצוע ולא על גבי הפורום. עד כמה שידוע לי אין בעיה להכנס להריון בעתיד כתוצאה משימוש בפוסטינור.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו