שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/06/2005 | 00:49 | מאת: גבר אנונימי

אודה על התייחסותכן. מסקרן אותי האם קיים משהו כמו פרופיל /סטראוטיפ של גבר מושך אוניברסאלי. רובנו (הגברים) נמשכים מינית לנשים חטובות צעירות יפות (נכון שיופי הוא עניין סובייקטיבי ) . אני שואל ממקום אישי . כיום אני בשנות הארבעים. לאחרונה חזרתי ללימודים באוניברסיטה באינטראקציה עם הסטודנטיות הצעירות אני קולט את המבטים את הגישושים שלא תמיד הם נעדרי מיניות.אני מרגיש שאני יותר " מחוזר " מאשר כשלמדתי לתואר ראשון בצעירותי . אשקר באם אטען שהמצב לא מחמיא לי . אני נשוי ויש לי ילדים והזוגיות בסדר ואין לי עניין בפלירט (למרות שלפעמים הדחף מתעורר מול סיטואציות מפתות ) פשוט מסקרן אותי מה יש לחפש לבחורה צעירה אצל אדם בשנות הארבעים . אגב לא מדובר בפנטזיות שלי או בעוותי חשיבה קולטים כשהעניין הוא מעבר . באופן כללי אני שמור פזית : לא קרח לא שמן או בעל כרס. אודה על התייחסותכן .

10/06/2005 | 23:29 | מאת: צביה ברלינסקי

גבר אנונימי אני לא חושבת שיש פרופיל של גבר מושך אוניברסלי, והאמת אני גם לא חושבת שיש כזה לנשים, למרות שהתקשורת מנסה להעביר לנו מסרים כאלו. מה שנראה לי יכול להתבטא בכמה משורים , אחד מהם הוא הדמות היותר מבוגרת משדרת ביסוס, ביסוס מעמדי, כלכלי , איזו שהיא יציבות, שפחות קימת אצל הצעירים. יש גם ציפיה לבגרות מסויימת, שנשים מחפשות, מה שחשוב לי לציין כמובן, שלא תמיד יש קשר בין המראה ,לציפיות של אנשים, ונשים. מישור נוסף שיכול להיות הוא אתה עצמך, אני לא יודעת איך היית כשהיית צעיר מה היתה מידת ביטחונך העצמי, ומידת ההערכה העצמית שלך ושל יכולותיך, יכול להיות שכיום אתה אוהב את עצמך יותר, פחות פוחד, יותר בטוח בעצמך, וכך אתה מקרין יותר מיניות . מאחלת לך להמשיך להרגיש טוב, ולהשאר נאמן לעצמך ולאמונותך. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו