קונדום שנבלע..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/06/2005 | 19:40 | מאת: החבר

לרופאים שלום,במהלך יחסי המין עם חברתי(וגינאליים) הקונדום נבלע באיבר המין של חברתי ולאחר קצת מאמץ הצלחתי לחלץ אותו משם..זו הפעם הראשונה שדבר כזה קןרה לנו וגם לא שמענו על שומדבר כזה אף פעם. גם לאחר שאני גומר האיבר נשאר זקוף ואנחנו ממשיכים בקיום היחסים כרגיל ואף פעם לא קרה לנו דבר כזה.מהן הסיבות לתופעה? כי פשוט עשינו את זה מאות פעמים בצורה זו וזה מעולם לא קרה...

10/06/2005 | 23:11 | מאת: צביה ברלינסקי

חבר יקר כבר שמעתי מקרים כאלו אם כי לא הרבה, אך כאשר אישה מגיעה לאורגזמה, הרחם וצואר הרחם מבצעים פעולת יניקה,השואבת ועוזרת לזרעים להכנס לרחם, יש מקרים שבהם בשימוש בקנדום, ביחוד לאחר שהגבר הגיע לאורגזמה, וגודל איבר מינו קטן במעט, הרחם "יונק" את הקנדום.והקנדום נשאר בפנים. צביה

21/11/2012 | 07:54 | מאת: גל

היי, האפ קיים סיכון להריון במקרה שהקונדום נבלע לא עמוק מידי, הוצא מהנרתיק ואינו נקרע?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו