שאלה קצת מוזרה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/06/2005 | 22:38 | מאת: טליה

לצביה ולנשות הפורום שלום. יש לי תופעה קצת משונה והאמת שהייתי רוצה לשמוע אם עוד נשים מכירות אותה, וגם לקבל הסבר למה זה קורה. אחרי שאני מגיעה לאורגזמה ביחסי מין, אני פורצת בצחוק או בפעמים אחרות - פורצת בבכי... זה ממש לא קשור למצברוח שלי לפני כן, זה לא קשור לשום דבר מצחיק או עצוב, זה פשוט מין רגש שמשתחרר החוצה אחרי האורגזמה. לא מכירה את התופעה הזאת אצל נשים אחרות ורציתי לדעת אם זו תופעה מוכרת ומה ההסבר לזה...? תודה ושיהיה לכולן סופשבוע מצוין.

04/06/2005 | 12:25 | מאת: הילה

שמעתי על התופעה הזו. יש עוד הרבה נשים כאלו. את לא לבד....... ;-)

04/06/2005 | 18:55 | מאת: טליה

05/06/2005 | 10:38 | מאת: סוכרזית

גם בעלי צוחק לפעמים אחרי, זה מן שחרור רגשות ונראה לי טבעי ונחמד (אז אנחנו צוחקים יחד) לא יודעת מה בקשר לנשים

05/06/2005 | 11:17 | מאת: צביה ברלינסקי

טליה יקרה שאלתך כלל לא מוזרה ואני חמחה ששאלת אותה. בזמן אורגזמה מופרשים כל מיני הורמונים בגוף אשר גורמים לרגיעה ושיחרור. תהליך קיום יחסי המין יש בו שילוב של פחדים, והמון חששות ולאחר האורגזמה יש גם פורקן נפשי של כל אותם מתחים וחששות, השילוב של שניהם יכול להביא לפרץ של צחוק והקלה,או לחילופין לפורקן רגשות שמשתחרר ע"י בכי. שהם טיבעיים ביותר, תני להם להיות כחלק ממך וקבלי אותם באהבה. צביה

05/06/2005 | 12:39 | מאת: הילה

ואפשר לטפל בזה בעזרת טיפול הורמונלי?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו