בעיה עם הגלולה של היום שאחרי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/05/2005 | 21:02 | מאת: א.ב

יש לי בעיה.... לקחתי את הגלולה של היום שאחרי לאחר שקיימתי יחסי מין לא בטוחים.. קיום יחסי המין היה בדיוק ביום שבו הסתיים המחזור החודשי שלי... לאחר לקיחת הגלולה -כשבוע אחרי שוב קיבלתי מחזור שנמשך כמה ימים והפסיק היה שבוע מנוחה ועכשיו שוב קיבלתי מחזור... אני לא רוצה ללכת לרופא ולא יודעת מה לעשות בנושא ...... אני חייבת עזרה!!!!

29/05/2005 | 11:08 | מאת: אלישבע

א.ב. יקרה. אני מבינה את החשש וחוסר הרצון ללכת לרופא נשים. יחד עם זאת, לקחת אחריות והגעת למסקנה שאת מספיק בוגרת כדי לקיים יחסי מין. את חייבת להבין שיחד עם ההחלטה הבוגרת הזאת, את מקבלת כעסקת חבילה גם את הבגרות שמחייבת אותך לבצע ביקורים חד שנתיים אצל רופא נשים. כל אישה, מהרגע בו היא מתחילה להיות פעילה מינית, ח י י ב ת לבקר אצל רופא נשים פעם בשנה לבדיקה שגרתית. בוודאי שהיא חייבת ללכת להיבדק לעתים תכופות יותר כאשר עולה הצורך בכך, ובמקרה שאת מתארת - בוודאי שיש צורך. אל תזניחי, גשי לרופא נשים (אם יותר נוח לך - חפשי רופאה במקום רופא) אבל קבלי החלטה בוגרת וטפלי בעצמך.

29/05/2005 | 22:23 | מאת: צביה ברלינסקי

אשמח אם תשאלי שאלתך בנוגע לגלולות בפורום פוריות או פורום גניקולוגיה. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו