יובש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/05/2005 | 16:03 | מאת: Los

היי לכולם! מאז אתמול יז לי הרגשה מוזרה מאוד בפות. בהתחלה גירד לי, ולאחר מכן (ועד עכשיו) יש תחושת יובש נוראית. אני בוקשי יכולה לנגב את הפות לאחר הטלת שתן....גם יש לי תחושה שהדגדן נפוח קצת...מה זה יכול להיות???

29/05/2005 | 11:01 | מאת: שירה

הי. התופעות שאת מתארת מתאימות לפטריה נרתיקית (גם הגירוד וגם היובש). את יכולה לקנות בבית מרקחת משחה או פתילות "אגיסטן" ללא מרשם רופא. הטיפול הוא לשלושה ימים, רצוי לפני השינה כדי שהחומר יישאר שם למשך הלילה. אם יש לך פרטנר קבוע צריך לטפל גם בו (כמובן לא בטיפול נרתיקי.... :-) יש כדור שאפשר לקחת דרך הפה, חד פעמי, לטיפול בפטריות.

29/05/2005 | 22:26 | מאת: צביה ברלינסקי

los יקרה אני מודה לשירה על תשובתה החכמה, בנוסף הייתי רוצה להוסיף גם שטיפול אלטרנטיבי, ותזונתי יוכל לתרום . צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו