מין אוראלי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/05/2005 | 10:32 | מאת: יעל

קיימתי יחסי מין לראשונה לפני כמה שבועות. הכל מאד חדש לי וזה גם מאד כאב.. אבל השאלה שלי היא בנושא אחר. חבר שלי מאד רוצה שאני אבצע בו מין אוראלי, אבל אני לא מרגישה שאני מסוגלת! מאד קשה לי לגעת בו. נורא מוזר לי לחשוב על עצמי עושה דבר כזה וזה אפילו מגעיל אותי. אני מרגישה קפואה. פשוט לא מסוגלת. מה לעשות?

28/05/2005 | 14:12 | מאת: ששון

פשוט לומר לו בלי חשש שיכעס. תסבירי שהיות ואין לך נסיון את לא מרגישה שאת מסוגלת לעשות זאת. תבקשי שימתין זמן מה עד שתרגישי יותר חופשיה ומוכנה נפשית לעשות זאת. גם אם ינסה ללחוץ ולשכנע אל תיכנעי ותני לדברים להגיע בקצב האישי שלך ולא בגלל לחץ.

28/05/2005 | 21:37 | מאת: לינה

גם לי זה קרה שלחצו עלי לקיים מין אורלי לשנים התנגדתי לבצע זאת אבל אם השאר הסכמתי למרות זאת אני עדין (וזה לא ישתנה) מרגישה זולה מאוד אני מרגישה שאני בתפקיד של זונה ולא חברה אז אם את מרגישה שלא אל תסכימי אף פעם לעשות זאת כי אם תסכימי תרגישי שאת זולה ביותר!

29/05/2005 | 11:15 | מאת: שירלי

בוקר טוב יעל ! מין אמור להיות חוויה נעימה ומהנה עבור שני הצדדים, ובשום אופן אסור לו לכלול דברים שנעשים בכפייה של אחד מבני הזוג. כתבת שכאב לך בפעם הראשונה וזה בהחלט שכיח, עבור הרבה נשים החוויה הראשונית של החדירה לא זכורה באופן נעים במיוחד. עם הזמן (והאימונים..) זה משתנה ומשתפר, זה לא ימשיך לכאוב לאורך זמן (אם את ממשיכה לחוש כאבים יש מקום להתייעץ עם רופא נשים). לעניין המין האוראלי, אל תעשי שום דבר שאת לא מרגישה שבא לך בטבעיות ושאת מעוניינת בו. רק כדי להבהיר את הנושא: אין שום דבר רע במין אוראלי, זה לא קשור לזנות או לכל פעילות דומה. מדובר בעוד מעשה מהנה ונעים שמתרחש בין בני זוג, בתנאי ששניהם מעוניינים ונהנים מהפעולה. נשים רבות נהנות ממין אוראלי (גם בנתינה וגם בקבלה) ויכול מאוד להיות שבעתיד תרגישי שאת רוצה להתנסות בכך בעצמך, אבל קחי לעצמך את הזמן ותתקדמי בקצב שלך, אל תניחי לאף אחד (גם לא לבן זוגך !) לזרז אותך או חלילה "לאיים " עליך שאת חייבת לעשות זאת. בהנאה ובהצלחה.

29/05/2005 | 22:12 | מאת: צביה ברלינסקי

יעל יקרה כבדי את עצמך ואת גופך ועשי רק את מה שאת באמת רוצה, וכך יכבדו אותך, אם לא מתאים לך לעשות משהו ביחסי המין אל תעשי, הדבר רק יגרום לך לתחושות שליליות ולפיתוח שינאה וניתוק עצמי. מין אורלי דורש אינטימיות גבוהה הרבה יותר, יש לנו קושי רב יותר להכניס לפה שלנו דברים, מאשר לאיבר המין, אותו אנחנו הרבה פעמים מנתקות מעצמינו מתיחסות אליו כחלק זר, לרוב מדברים עליו אפילו בגוף שלישי, ולכן יותר קל לנו להעביר אותו התנסויות שאנו לא תמיד רוצות בהן. תבדקי עם עצמך את מידת האינטימיות עם אותו בן זוג, תבדקי עם עצמך האם את מכבדת את גופך ונותנת לאדם אחר להכנס בשערייך מתוך אהבה ורגש וכבוד, או אולי מתוך סיבה אחרת. תבדקי עם עצמך האם בכלל את רוצה אינטימיות עם גבר זה? האם בכלל את רוצה לקיים איתו יחסי מין, ומה הסיבות שהגעת לקיום יחסי מין עימו. שלושה שבועות הם זמן קצר ליצירת אינטימיות ופתיחות והתמסרות, במקביל תבדקי עם עצמך את התפיסה שלך לגבי מין אורלי בכלל, מהן העכבות ומהיכן הן מגיעות, אלו תחושות ואמונות יש לך על מין אורלי. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו