פיטריה כרונית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/05/2005 | 12:15 | מאת: שרונה

היי, אני סובלת מפיטריה בנרתיק לפחות פעמיים בחודש בשמונה חודשים האחרונים. נמנעתי מכל מיני נוזלי שטיפה למינהם,אני כבר לא מקיימת יחסי מין כבר למעלה משלושה חודשים,הפסקתי להשתמש בטמפונים, עברתי לתחתוני כותנה וגם החלפתי סוג מגיני תחתון. הייתי אצל שלושה רופאים שונים, בכל פעם קיבלתי טיפול של טבליות וגינליות,אמנם זה עוזר לשבוע/שבועיים אבל זה חוזר.... ופעם אחת קיבלתי טבליות פולידין וגינליות למשך שבועיים. כל הרופאים טענו שזה כן נורמלי לחטוף פטריות בתדירות כזו אבל משום מה לי התדירות נראית גבוהה לחלוטין. אני מיואשת וסובלת.... הבנתי מכן שהתזונה גם יכולה להיות חלק מהעניין .אשמח לשמוע עוד פרטים לגבי הנושא. תודה מראש, שרונה

26/05/2005 | 13:22 | מאת: אלה

הי שרונה. אני בדיוק עם אותה בעיה לצערי. בתדירות קצת פחותה (בערך אחת לחודש-חודשיים) אבל עדיין מאוד מציק ומאוד מתסכל. הבנתי שרצוי להוסיף לתזונה יוגורט ביו על בסיס יומי, וחוץ מזה יש כדורים טבעיים שלוקחים כל יום והם מכילים שילוב של כל מיני "חיידקים ידידותיים" למיניהם (לא זוכרת את השמות הארוכים והמסובכים שלהם), את קונה את זה או בבית מרקחת או בבית טבע וזה אמור לעזור במניעה. אשרי המאמין. קניתי השבוע את הכדורים ואני מקווה שזה באמת יעזור (הם לא זולים). דרך אגב, אם יש לך בן זוג קבוע אז במקביל כדאי שהוא יקבל טיפול אנטי-פטרייתי, כי יכול להיות שאתם מדביקים אחד את השניה.

27/05/2005 | 10:27 | מאת: מלי

גם לי הייתה וקיבלתי כל מיני ג'לים וכדורים מרופא הנשים שלי, אבל לפני כן הלכתי לבית הטבע והמליצו לי לקחת כדורי חמוציות בשם "ביו-קראן", שלוש ביום ותוך שבוע הכל נעלם בלי שהשתמשתי בכל הדברים הקונבנציונאליים. זה מעולה, ואח"כ מומלץ לקחת כל יום אחת למניעה. החומציות פשוט כל כך גבוהה שזה הורג את הפטריה. מומלץ בחום

29/05/2005 | 23:21 | מאת: צביה ברלינסקי

שרונה יקרה ממליצה לך לעבור לשימוש בתחתוניות מבד כותנה רב פעמיות . כל הנשים החכמות שענו לך מנסיונן, תרמו רבות לידע בפורום תודה לכן. בנוסף לכל מה שנאמר, הייתי רוצה להתייחס גם לנושא הנפשי, בשיחותי עם נשים רבות אני שומעת בניתוח עצמי שהן עשו לעצמן הן גילו שהדלקות למעשה היו ביטוי ודרך הגנה של הגוף לקיום יחסי מין שאנם נובעים מהקשבה ובחירה אישית, אלא נתנו לכל מי שרצה לחדור מבלי סינון ובחירה שלהן, הן דיווחו על שיפור במצב לאחר שהתחילו לבחור ולסנן ולהקשיב לעצמן. הייתי רוצה להמליץ לך כאן על דף מיוחד בנושא קנדידה עם תובנות וטיפים לכולן: http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?טיפול_בקנדידה צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו