סקס אחרי לידה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/05/2005 | 12:22 | מאת: שירן

אני אחרי לידת ואקום + תפרים ולקח לי 3 חודשים עד שהצלחתי לקיים יחסי מין ... היום אני לא נהנת מקיום יחסי מין ואני חוששת שמא התפרים יפתחו תוך כדי חדירה , יש לך / לכן המלצות לפתרון ????

23/05/2005 | 09:29 | מאת: צביה ברלינסקי

שירן יקרה לא רשמת כמה זמן את אחרי לידה. אחרי 3 חודשים כבר אין תפרים ווהעור התאחה, עדיין יכולה להיות רגישות במקום. אני ממליצה לך לקחת מראה ולהסתכל על האיזור ולראות את מצבו. אחרי 3 חודשים לא יפתחו תפרים כי אין תפרים . את לא נהנית מיחסי המין כי את לחוצה, ופוחדת, בגלל החששות שלך כדאי שהחדירה תהיה איטית ועם הרבה הכנה מוקדמת, כדאי להשתמש גם בנוזלי סיכה המיועדים להוריד מעט את החיכוך. הכי חשוב, אם את עדיין לא מרגישה מוכנה לקיום יחסי מין, תני לעצמך עוד זמן, וחכי שתהיי מוכנה יותר, ניתן בינתיים לקיים יחסי מין ללא חדירה. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו