מחזור חריג

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/05/2005 | 23:16 | מאת: ער

אני בת 33 אם ל-2 ועברתי הפלה בשאיבה לפני כמעט שנה. בחודשים האחרונים המחזורים שלי פתאום יותר ממושכים וקשים מבחינת כאבים כלליים ודימום ,לעיתים הם נפסקים לחצי יום - יום ומתחדשים ,אך היו עדיין בסדר גודל "נורמלי" של שבוע פלוס מינוס . המחזור האחרון שלי התחיל בתחילת החודש ונמשך כבר קרוב ל- 3 שבועות (עם 2 הפסקות באמצע), אינני משתמשת בשום אמצעי מניעה. האם יתכן שבעצם עברתי הפלה טבעית ? האם צריך לדאוג

21/05/2005 | 11:51 | מאת: א

לפי מה שאני יודעת, בכל דימום חריג יש להתייעץ עם הרופא המטפל.

23/05/2005 | 09:20 | מאת: צביה ברלינסקי

ער יקרה אני לא רופאה, לכן לא אוכל לעזור לך במקרה זה, דימומים ארוכים יכולים להיות מגורמים רבים, ומצריכים מעקב, בדיקה פיזית ובדיקות דם. אנא פני ליעוץ. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו