חסרת כל מושג..

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/05/2005 | 15:05 | מאת: שלומית

א. קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה לפני שבועיים. למרות שהייתה מגורה ורטובה, מאד כאב לי וזה אפילו לא הצליח בפעם הראשונה שניסינו. בפעם השנייה, הייתה חדירה, נקרע הקרום, אבל כאב לי מאד ולא נהניתי, אפילו שהשתמשנו בג'ל. לדעתי זה כי אני נלחצת וכל הרגליים והאזור נהיים מכווצים. אני לא יודעת איך לשנות את זה, למרות שאני רוצה. אחת הסיבות לכך היא שאני מאד עצורה מבחינה מינית - אוננתי פעם אחת כל חיי.. איך להשתחרר מזה? ב. מאז גם התחילה לי דלקת פטרייתית אז אני גם רוצה לדעת, איך אני יכולה למנוע חזרה בעתיד. ג. השאלה האחרונה שלי היא לגבי אורגזמה - המון פעמים במהלך המשחק המקדים ובמהלך אוננות אני נהנית מאד, נאנחת וכו' אבל זה כאילו מגיע עד לנקודה שאני לא יכולה להגיע אליה כדי לגמור. אני אף פעם לא גמרתי אז אני לא יודעת אם הגעתי או לא הגעתי. חוץ מזה, אני מרגישה המון פעמים באמצע כאילו נגמר לי האוויר ואני מתעייפת. כאילו אין לי מספיק סיבולת בשביל לגמור. מה אני יכולה לעשות כדי לשפר את הסיבולת הזאת ולגמור? תודה רבה רבה על העזרה

23/05/2005 | 09:16 | מאת: צביה ברלינסקי

שלומית יקרה תודה על השיתוף רוב הנשים מדווחות על כאבים וחוסר הנאה בפעמים הראשונות, הפחדים והחששות מפני הלא מודע, הפחד מפני הכישלון, הפחד מפני חשיפה , משפיעים מאוד. אוננות היא דרך מעולה ללמוד על הגוף שלנו, ללמוד מה מהנה מה נעים ומה לא נעים לנו, כדי שנוכל ללמוד על עצמינו כיצד להנות ולהעביר את המסרים לבן הזוג. אוננות היא למעשה תירגול ואימון של הגוף היחסי מין, תנסי למצוא מה המחסומים שלך בנוגע לאוננות ובנוגע ליחסי מין, כמובן שחשוב שתגיעי ליחסי המין מתוך רצון שלך ולא מתוך לחץ של אחר או מתוך צורך להוכיח משהו, מצרפת לך לינק למאמר שכתבתי בנושא: http://www.elaisha.com/whenbegin.htm בנוגע לשאלה שלך על פיטריה יש דרכים טבעיות למניעת פיטריות הקשורות לתזונה המנעות מסוכרים ופפחממות לבנות ועוד, המנעות משימוש בתחתוניות חד פעמיות, ולעבור לתחתוניות רב פעמיות, להמנע משטיפות פנימיות של הנרתיק בסבונים למיניהם, ועוד. בנוגע לשאלה השלישית שלך, אני מאמינה ששחרור מעכבות ומפחדים של מה יחשבו עלי ופחדים מכישלון יכולים לעזור, תנסי לא לחשוב יותר מידי על כן גמרתי או לא, תנסי להיות מחוברת להנאה מאותו הרגע, השתמשי בדימיון, ובנשימות ארוכות ואיטיות. קצת קשה לי מעבר לזה כי אני לא מכירה אותך אישית, לכל אחת יש את הגורמים המעכבים שלה שהיא צריכה למצוא ולשחרר. צביה

24/05/2005 | 10:55 | מאת: שלומית

תודה רבה רבה על התשובה המפורטת והרגישה! עזרת לי מאד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו