וסתיבוליטיס???

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/05/2005 | 12:39 | מאת: רונה

את האמת ניסיתי לקבל תשובה בפורום של בעיות בתפקוד המיני!!! נראה לי שכאן יותר מתאים קיבלנו הסבר מה הדבר ... אבל נשמח לשמוע על דרכי הטיפול גם. תודה רבה

17/05/2005 | 14:32 | מאת: צביה ברלינסקי

רונה יקרה אני יכולה לענות לך כאן, אך משום מה אני מרגישה שיותר נכון יהיה להפנות אותך לקהילה של נשים הסובלות מאותה תופעה ופתחו אתר שלם על הנושא עם המון חומר טיפים קבוצות תמיכה ועוד : http://www.vulvodynia.org.il/about.htm . כמו כן אם תחפשי בגוגל על וסטיבוליטיס תמצאים המון חומר. צביה

18/05/2005 | 19:52 | מאת: רונה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו