שאלה...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/05/2005 | 23:06 | מאת: בת 16

פעם כשהייתי קטנה כשלא ידעתי מזה יחסי מין אוננתי בחוסר מודעות למה שאני עושה וכשגדלתי המשכתי לעשות זאת מתוך הרגל וניסיתי הרבה פעמים להפסיק כי התחלתי לפחד שאולי אסור לי לעשות את זה... מאז קרו מקרים שבכיתי אחרי שאוננתי וממש התחרטתי על זה. אני כבר למעלה משנה לא עושה את זה יותר, לא סיפרתי על זה לאף אחד. פעם קראתי בעיתון נוער שאם מתחרטים כשמאוננים אז זה עלול לגרום לגמירה מהירה כשמקיימים יחסי מין. אני לא עשיתי את זה עוד ואני לא מתכוונת לעשות את זה בגילי כי אני עדיין צעירה לדעתי אבל אני רציתי לדעת האם יש סיכוי שזה באמת יקרה לי שכשאני יעשה את זה בפעם הראשונה אני אגמור מהר? תודה וסליחה על השאלה המביכה....

12/05/2005 | 23:53 | מאת: צביה ברלינסקי

בת 16 יקרה שאלתך כלל לא מביכה, ואני שמחה שהעלית אותה. אוננות היא דבר מותר, ולדעתי דוקא מומלצת מאוד, דרך האוננות אישה יכולה ללמוד על גופה ועל הדרך שבה היא נהנית, ואז תוכל להעביר את הידע הזה הלאה לבן זוגה. אני לא חושבת שגיל 16 זה גיל צעיר לאוננות, ולדעתי היא דרך הרבה יותר טובה לפורקן מתח מיני , לגיל זה מאשר יחסי מין עם בן זוג, לאור האחריות שיש בזה. אני לא שמעתי על עובדה כזו שציינת,לא רואה את הקשר בין חרטה מאוננות לאורגזמה מהירה.מה גם כשאישה מגיעה לאורגזמה מהר זה לרוב דבר טוב, כי אישה יכולה לחוות מספר רב של אורגזמות, ולרוב הנשים לוקח זמן יחסית רב להגיע לאורגזמה. אז תמשיכי להנות ולגלות את עצמך, ללא חרטות וללא רגשות אשמה. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו