הנקודה המסתורית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/05/2005 | 11:33 | מאת: ליבי

למנהלת הפורום ולכל מי שבא לה לענות ! :-) אני בת 31, בורכתי בבן זוג אוהב ומעניק ויש לנו מין נפלא מגוון ומהנה. אני תוהה האם באמת קיימת אותה נקודת ג'י מיתולוגית, או שמדובר רק באיזו אגדה...? אישית, מעולם לא מצאתי את הנקודה הזו (למרות שגיליתי אינספור נקודות נעימות אחרות) וכך גם חברותיי הקרובות. בקיצור - האם מציאות היא או חלום...? תודה וחג עצמאות שמח לכולנו.

11/05/2005 | 18:14 | מאת: ע

ראי כאן- http://www.starmed.co.il/News/834

12/05/2005 | 23:59 | מאת: צביה ברלינסקי

ליבי יקרה בנוסף למאמר שהובא כאן ברצוני להוסיף שנקודת הג'י מתוקף היותה מצבור כלי דם שנמצאים מסביב לשופכה של האישה, קשה להרגיש ולמצוא אותה ללא גרוי מיני, שכן אז כלי הדם אינם גדושים. כדי למצוא את נקודת הג'י כדאי לנסות לחפש אחר אורגזמה דגדגנית אחת, לאחת אורגזמה כזו כלי הדם מלאים, ויותר קל למצוא את הנקודה, שנמצאת ליד השופכה, וכאשר מגרים אותה התחושה הראשונה היא גרוי למתן שתן. אם תרצי מידע נוסף אנא שאלי. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו