אורגזמה בחלום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/05/2005 | 16:34 | מאת: סיון

אני נשואה 13 שנה ומעולם לא חוויתי אורגזמה ביחסי מין ואינני מאוננת ואני גם לא משתגעת על מין. אבל קורה לי שאני חולמת חלום ארוטי בעיקר על אוננות ואז מרגישה אורגזמה ממש גומרת מתוך חלום! דפיקות לב, התכווצויות וכולי... אני מתעוררת מזה כמובן... מה זה אומר? האם זה קורה לעוד נשים? (מצחיק אבל לפחות כך אני מבינה מזו אורגזמה...)

11/05/2005 | 10:28 | מאת: דורית

היי טלי קודם כל, מה שאת מתארת הוא טבעי וקורה לפעמים, אני רק מקווה שזה יגרום לך לרצות עוד, אם תתחילי להכיר את הגוף שלך , תדעי מה עושה לך טוב ותעבדי עם בן הזוג שלך על זה, את תוכלי לחוות את חוויית האורגזמה נוספות ומענגות. תהני!

11/05/2005 | 10:30 | מאת: ליבי

הי סיון. קודם כל, טוב שאת זוכה לחוות את התחושה בחלום (כמו שאמרת בעצמך - ככה לפחות את יודעת מה זה...) אבל נראה לי חבל "לשמור" את התחושה הזו רק לחלומות שלך, ולהגביל אותה רק ללילות בהם זה קורה במקרה. אם נצא מתוך הנחה שאהבת את התחושה ונהנית ממנה - האם לא היית רוצה לשחזר אותה גם כשאת ערה, מתוך בחירה ורצון ולא רק באופן מקרי בחלום...? העובדה שזה מתרחש דווקא כשאת ישנה מעידה לדעתי על הרבה. כשאנחנו ישנים אנחנו בעצם מאבדים את השליטה על המודעות שלנו. המוח שלנו מאפשר לכל העכבות שלנו להיעלם לרגע, והעולם הפנימי והבסיסי ביותר צף ועולה למעלה. לכן טבעי שדווקא מתוך מצב כזה את "מרשה לעצמך" לחוות אורגזמה. וכן, זה בהחלט קורה לנשים אחרות. כתבת שאת נשואה 13 שנה, ואני מתארת לעצמי שלעובדה שאת לעולם לא חווה אורגזמה עם בן זוגך יש השפעה על מערכת היחסים (אלא אם כן את "מזייפת", ואני מאוד מקווה שלא). לטובת ההנאה שלך ושל בן זוגך, הייתי באמת מציעה לך לנסות לפתור את הנושא. יש הרבה ספרים שעוסקים בנושא (אם את מתביישת ללכת לחנות ספרים, האינטרנט פותר את כל הבעיות האלה כי היום אפשר פשוט לקנות הכל דרך המחשב ולחסוך מעצמך את העיניים של המוכרת...) אולי שווה לך אפילו להירשם לאיזו סדנה שקשורה לעצמך ולגופך. הצעד הראשון שלך הוא להכיר את הגוף שלך ולדעת מה גורם לך לתחושות נעימות, אחרת לא סביר שתוכלי ליהנות באופן מלא עם בן זוג כלשהו. חבל לוותר על חלק כל-כך מהנה בחיים, ואין גם שום סיבה הגיונית - היות וה"בעיה" הזו היא באמת קלה יחסית לפתרון. בהצלחה.

11/05/2005 | 14:48 | מאת: צביה ברלינסקי

תודה לליבי ולדורית עניתן כל כך יפה אין לי מה להוסיף צביה

06/01/2006 | 19:09 | מאת: מפגר

עשדגגכג

17/04/2006 | 10:44 | מאת: מרי

הי סיון, אין ספק שאת יכולה להגיע לאורגזמה, ואין ספק כי אם את מרגישה "גומרת" בחלום (כל הגוף מתכווץ, תחושה של טלטול חזק באיזור שיפולי הבטן וכו')- את גומרת. לי אישית לקחו בערך 5 שנים של קיום יחסי מין עד שלמדתי "לגמור". וזה בסדר גמור. הכי חשוב- פרטנר תומך ו"לא לדפוק חשבון". ממש ככה. וחלומות אירוטיים- החודש היו לי שלושה כאלו, פלוס אורגזמה, בפעם הראשונה בחיים, וזה היה מדהים ומרגש, וגם גיליתי שאני בהריון, ראשון. כנראה יש קשר, אצלי. אז אל תפסיקי לנסות, לא להיות בלחץ, זו לא תחרות, ולא ציינת בת כמה את, וזה יכול לעזור. בהצלחה.

30/10/2006 | 19:22 | מאת: אורית 39

ממליצה על השימוש בפיינלי-הויאגרה הנשית. ניסיתי את פיינלי ברכישה דרך האינטרנט ולמרות שהייתי סקפטית ולהפתעתי זה עובד. שווה..........

29/11/2006 | 17:28 | מאת: אני

מה זה פיינלי? מה זה עושה בדיוק? אגב, סיון, גם אני גומרת בחלום אז אין לך מה לדאוג. גם שאני לא חולמת אני גומרת, אבל בעיקר עם עצמי... משום מה....

30/08/2011 | 00:33 | מאת: לי קוק

היי סיוון, אני בת 25 וגם אני התחלתי לחוות אורגזמה מתוך שינה. העניין הוא שאצלי אני חולמת על כל התהליך של הגמירה ואז ממש לפני שאני מגיעה לשיא אני מתעוררת וכמו שאת מתארת גם אני מרגישה את הדפיקות לב, הרטיבות בין הרגליים והנשימות ואז אני מרגישה שאני ממש חייבת לגמור ואני נוגעת בעצמי ותוך כמה רגעים אני גומרת במציאות כאלו שהייתי באקט מיני באמת. זה ממש מוזר איך אפשר להגיע לעוררות מינית כזאת גבוהה מתוך חלום וממש לחוות את זה ובסוף החלום והמציאות מתחברים והופכים לאחד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו