שיער על החזה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/05/2005 | 11:23 | מאת: עיינה

אני חוששת כי אני לא בפורום הנכון,אבל רציתי לשאול כיצד ניתן להסיר שערות בודדות שגדלות על החזה, האם פינצטה יכולה להזיק באופן כלשהוא. תודה.

13/05/2005 | 00:10 | מאת: צביה ברלינסקי

לא ידוע לי שמריטת שערות מהפיטמה בפינצטה מזיקה, להרבה נשים יש שיער בחזה.

07/06/2005 | 22:41 | מאת: מכאילה

שלום לעיינה מקווה שתיכנסי לפורום זה שוב גם לי יש שערות בודדות מסביב לפטמה(הכוונה שחורות ממש) ואני מורטת אותן עם שעווה לפנים שמה טיפה שעווה איפה שהשערה ותולשת אך לצערי נדמה לי שמאז השיער נהיה רב יותר אז בטח שפינצטה תזיק .הייתי ממליצה לך אם השערות שחורות או חומות לעשות לייזר אין מה להתבייש בכלל עדיף מלהרגיש כמו גבר וזה שווה בהחלט את הכסף (אני עוד לא ניסיתי לייזר) מקווה שעזרתי ומשתתפת בצערך!!

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו