קיום יחסי מין במחזור - למנהלת הפורום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2005 | 13:17 | מאת: אורחת לרגע

לפני כמה ימים שאלה כאן מישהי מה ניתן לעשות כדי לעכב דימום וסתי בזמן יחסי מין, כדי שלא "יפריע" בזמן קיום היחסים. היא לא קיבלה שום תשובה מקצועית, אלא זכתה רק להערה מיותרת וביקורתית מגולשת אחרת, שאמרה לה פחות או יותר לרדת מהנושא, והוסיפה ותיבלה את דבריה בכך שהיא "לא מבינה איך היא מסוגלת לעשות דבר כל-כך מגעיל", ולמה בכלל היא צריכה לקיים יחסים בזמן מחזור.... עד כמה שצרמה לי ההערה המיותרת של אותה גולשת, הרי שזוהי במה פתוחה וכל אחד רשאי להביע את דעתו - חשוכה, צרה ולא מקבלת ככל שתהיה. אולם צרמה לי הרבה יותר העובדה שהשואלת לא זכתה בשום תשובה עניינית לשאלתה ! מה עליה להסיק מכך, שמנהלת הפורום מסכימה למעשה עם אותה "תשובה" שסופקה על ידי הגולשת...? משום מה אני סקפטית ומסרבת להאמין שאישה שנבחרה לנהל פורום מיניות האישה תספק תשובה כזו על שאלה לגיטימית. אז לטובת אותה אישה (אם היא עדיין מעוניינת בתשובה) - אני אישית לא מכירה דרך לעכב דימום או לעצור אותו, מלבד טמפון כמובן, אבל אז אי אפשר שתתקיים חדירה ! (אפשר יחסי מין ללא חדירה). את יכולה להתקלח במים לא חמים לפני קיום היחסים (יש נשים שהדימום שלהן גובר אחרי מקלחת במים חמים), כדי שתרגישי נקייה יותר. לאותה גולשת שהגיבה כפי שהגיבה: יקירתי, אל תשימי עצמך בנעליה של אף אחת, ואינך חייבת "להבין" את מניעיו של אף אדם בעולם, כל עוד הוא לא פוגע במעשיו בזולת. סתם להשכלתך הרחבה ולידע כללי: הרבה, הרבה נשים חשות מיניות יותר דווקא (כן, דווקא !) בזמן המחזור החודשי וזאת בשל השינוי ההורמונלי שמשפיע מן הסתם גם על הנפש שלנו, וגורם לחלקנו לרצות דווקא בתקופה הזו של החודש שיגעו בנו, יחבקו אותנו ויגרמו לנו להרגיש נחשקות ואהובות. אין בכך שום דבר רע, ואני מאחלת לכולנו ליהנות ממין נפלא ונטול עכבות, בכל זמן ומועד שנבחר !

09/05/2005 | 16:49 | מאת: צביה ברלינסקי

אורחת אני משתדלת לענות על כל השאלות שמגיעות לפורום , לפי מיטב הבנתי ולפי ידיעותי, אך לצערי יש מיקרים שבהן אני עלולה לא לראות שאלות שלא עניתי עליהן, אני מחפשת לרוב את הריבוע האדום שבצד , אולי בגלל שקיבלה תשובה מאישה אחרת , פיספסתי לצערי את התשובה לשאלה חשובה זו, היה נדמה לי שכבר עניתי לה. תודה שהפנית את תשומת ליבי. צביה

08/08/2008 | 20:25 | מאת:

שלום.... האם אוכל לקיים יחסי מין באמצע המחזור? רציתי לציין שזה מחזור שני מאז לידה...

23/09/2007 | 19:37 | מאת: אני

אני רוצה לקיים בזמן מחזור .האם יש סכנת הריון .מה אתם אומרים על כך ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו