כאבים חזקים בנרטיק בכלל ובפרט ביחיסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/05/2005 | 21:11 | מאת: דפנה

אני בת 28 מזה 20 חודשים אן לי חיי מין לצין בן זוג קבוע מזה 5 שנים ב-18 החודשים האחרונים חיי השתנו לחלוטין אני סובלת מכאבים לאורך כל היום ובמיוחד בפעילות גופנית מעומצת כגון ריצה ובגלל הכאב אין לי חיי מין. הכל החל בשרות בצה"ל אז החלו דלקות בשלפוחית השתן במאוחר נסעתי לחו"ל ושם המצב החמיר , כתוצאה מטיפול אנטיביוטי היתה הפסקה של שנה בערך ולפני כשנתיים חזרו כאבים עזים בנרטיק שמלובים גם בצריבה בעת מתן שתן . עברתי את כל הבדיקות התוצאות היו שלליות . קבלתי טיפול אנתי פטריתי טיפול אנטיביוטי בדלקות . ביקרתי אצל גניקולוגים אורולוגים סקסולג וגם ניסיתי רפואה משלימה, עד היום ללא תוצאות . בקיצור אני מיואשת ומוטשת נפשית! אני פונה למנהלי הפורום או לנשים שסובלו מבעיה דומה לשלי . האם ידוע לכם על רופא המתמכה בבבעיה זו ? האם ידוע לכם על טיפול שעזר במיקרא דומה? כל עזרה תתקבל בברכה תודה דפנה

04/05/2005 | 13:46 | מאת: cakuo juo

.

05/05/2005 | 09:01 | מאת: מכירה את הבעיה

היתה לי חברה עם בעיה בדיוק כמו שלך! בסופו של דבר התברר שהיה לי וירוס שהתמקם בנרטיק ויצר את כל הבעיה. היא עברה טיפול שדומה קצת לבדיקת פאפ ואחרי החלמה קצרה הבעיה נעלמה. הקטע הוא שרק כאן בארץ עלו על העניין ובחו"ל לא! שווה לנסות עוד גניקולוגים ואולי אחד יפתור הבעיה מנגד שווה להמשיך דווקא בצד האלטרנטיבי ולנסות פירחי באך ודיקור סיני. בהצלחה. ואין לך שום שגיעות.

07/05/2005 | 23:39 | מאת: צביה ברלינסקי

דפנה יקרה אנסה להביא כאן רעיונות נוספים: מתוך הספר "גופה של אישה תבונתה של אישה". דלקות בדרכי השתן יכול להיות דרכו של הגוף לשחרר כעס, האם בתקופת הצבא עברת ארוע קשה שגורם לך לכעס חזק? ארוע שגורם לך לחרדות? מתוך הספר : היבטים תזונתיים להוסיף אצידופילוס, , להפסיק קפה אפילו ללא קופאין, שתית חמוציות, עשב מרפא אובה-אורסי, ויטמין C אלף עד אלפיים מג' ביום , להפחית סוכר ומוצרי קמח לבן, תחבושות של שמן קיק על הבטן התחתונה פעמיים או שלוש בשבוע. בכלל ממליצה לך לעיין בספר הזה, ולקרוא בו יותר לעומק, אני רק הבאתי סיכום כללי של הדברים. כמו כן ממליצה לך אולי לנסות שמן ארומטי למריחה בנרתיק שתורם לרטיבות הנרתיק ויכול לעזור במניעה של דלקות אם תרצי מידע נוסף אשמח אם תפני במייל צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו