יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/05/2005 | 14:18 | מאת: בדוי

אנו נשואים כמעט שנה, אך עדיין קשה לנו לקיים יחסים בלי KY וכדומה. כיצד ניתן לגרום לכך שהנוזל יופרש במידה כזו שלא יהא צורך במשחות וכו'. יש לציין שאנו מגיעים למצב שנוזל מופרש אך לא במידה המספקת.

03/05/2005 | 17:15 | מאת: צביה ברלינסקי

יובש בנרתיק נפוץ מאוד. לא כתבת באלו אמצעי מניעה אתם משתמשים. לפעמים שמוש בקנדום יכול לגרום ליובש, או לחילופין גלולות זה מאוד אישי ומשתנה מאחת לאחת. גרוי האישה מספיק זמן לפני החדירה יכול לשפר את המצב, כמו כן קיימים שמנים ארומטיים שיכולים לשפר את המצב (מורחים אותם ללא קשר ליחסי המין) . שימוש בנוזלי סיכה הוא טוב ואין מניעה מלהשתמש בהם, כיום קיימים גם נוזלי סיכה בטעמים שונים שניתן לשלבם במשחקי המין כחלק מקיום היחסים. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו