כאב בחדירה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/05/2005 | 11:37 | מאת: מיכל

ד"ר ברליסקי שלום רב! יש לי שאלה, ניסיתי לקיים מספר פעמים יחסי מין, ובזמן החדירה הרגשתי כאב אשר לא נבע מחוסר רטיבות. לאחר "מחקר" שעשיתי לגופי, ראיתי שבפתח הנרתיק יש לי מין יבלת/גולה קטנה. האם זו הסיבה לכאבים, ואם כן, מה זה וכיצד ניתן לטפל בזה? יש לציין שהדבר די מתסכל, וגורם לי לחוסר רצון לקיום יחסים. אודה מאוד לתשובתך

03/05/2005 | 11:52 | מאת: צביה ברלינסקי

מיכל שלום קודם כל אני לא רופאה, אלא אחות מוסמכת. עניתי לבחורה בשמך על שאלה דומה יכול להיות שהבעיה היא וירוס קונדילומה http://www.tevalife.com/article.asp?id=1485 צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו