הפרשה מציקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/05/2005 | 14:25 | מאת: ארטימיסיה

שלום רב, אני בת 28, בריאה למדי אך סובלת כבר מספר חודשים (כחצי שנה, אולי אף יותר) מהפרשה מוגברת מהנרתיק. שלושה רופאים שונים ניסו לטפל בי, גם נגד פטריות וגם בתכשירים רחבי טווח וללא הצלחה. הבדיקות שנלקחות יוצאות תמיד בסדר, כולל משטח פאפ. ולמרות כל זאת הבעייה נמשכת. חשוב לי לציין שזו לא הפרשה בכמות רגילה (לי), אלא מוגברת, אשר מטרידה אותי מאוד. מכיוון שהבעיה נמשכת כבר מספר חודשים, גם ההפרשה משתנה בצבע ובריח, אך נשארת בכמות מרובה. לפני כמה ימים גיליתי על אחת השפתיים החיצוניות מעין נקודה בולטת לבנה קשיחה. אני הולכת וחוזרת מרופאי נשים אשר טוענים ש"הפרשה אצל אישה זה דבר נורמלי" ובסופו של דבר נותנים לי את אותם טיפולים רחבי טווח אשר לא עוזרים. המצב מתסכל אותי מאוד, אני חוששת לקיים יחסי מין, ורמת התיסכול שגורמת לי התופעה הזו משפיעה עלי במשך כל היום. מה באפשרותי לעשות? האם לחזור שוב לאותו הרופא? האם יש סיבה לדאגה בשל אותה גבשושית שגיליתי? אנא ענו לי בהקדם האפשרי, מכיוון שאני מרגישה באמת חסרת אונים אל מול הבעיה, במיוחד לנוכח כשלון הרופאים לעזור לי איתה.

03/05/2005 | 11:49 | מאת: צביה ברלינסקי

ארטימיסיה שלום אני לא רופאה , וממליצה לך ללכת לרופא בנוגע לבליטה הלבנה שגילית, יכול להיות שזה וירוס ששמו קונדילומה. אני מצרפת לך לינק עם מידע על הוירוס הזה. http://www.tevalife.com/article.asp?id=1485 צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו