יחסי מין וכאבים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/04/2005 | 20:31 | מאת: מלודי

שלום, אני בת 24, אני וחברי מנסים לקיים יחסי מין שבשבילי זאת הפעם הראשונה. הבעיה היא שהוא לא מצליח לחדור חדירה מלאה, כשהוא מגיע לחצי בערך הוא אומר לי שפה הוא נעצר ומרגיש ממש כמו "קיר". אני סובלת מכאבי בטן תחתונה גם בניסיון החדירה ובמיוחד אחרי (כמעט שבוע שלם לאחר קיום היחסים). האם קיים קשר במבנה האנטומי שלי לכך שהוא לא מצליח לבצע חדירה מלאה, או שישנה בעייה אחרת?

03/05/2005 | 12:18 | מאת: צביה ברלינסקי

מלודי שלום לפעמים התנוחה יכולה להשפיע, נסי לשנות את תנוחת החדירה למשל שכיבה על הצד או על הבטן . לפעמים מנח הרחם הוא כזה שהפין יכול לפגוע בצואר הרחם מגע שבהחלט עשוי להכאיב, אם הכאב עדיין ממשיך אני ממליצה לך לפנות לבדיקה. צביה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו