דלקת בדרכי השתן לאחרי יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

02/10/2004 | 12:30 | מאת: ממתינה לתשובה

כל פעם שאני מקיימת יחסי מין עם קונדום יום לאחר מכן, מתחילה לי דלקת בדרכי השתן מה אני יכולה לעשות?

05/10/2004 | 12:40 | מאת: תשובה

יתכן ואת אלרגית ללטקס לשם כך תנסי להשתמש בקונדומים שאינם מלטקס כדוגמת אוונטי של דורקס הם יקרים הרבה יותר אבל גם יותר חזקים (בטוחים) והכי חשוב....לא עשויים מלטקס תנסי וספרי לנו אם הבעייה ממשיכה

09/10/2004 | 23:05 | מאת: ד"ר חגית כהנא

יש נשים שסובלות מדלקות בדרכי השתן אחרי קיום יחסי מין. לעיתים הדבר נגרם עקב רגישות בתחילת יחסי מין ולעיתים עקב רגישות לחומר הסיכה שעל הקונדום. אפשרות אחת הינה לנסות להשתמש בקונדום היפואלרגי. אם למרות זאת הדלקות נמשכות יש לפנות לרופא הנשים ולקבל כדור אנטיביוטיקה כל פעם אחרי יחסי מין. אחרי טיפול בדלקת העכשוית.

29/10/2004 | 09:43 | מאת: דליה ודוד הבריאות הט

מי מזור אנרגטיים אוצר הטבע הפתרון הטבעי והיעיל ביותר ללא כול תופעות לוואי שלחי אימייל וקבל דף מידע בברכת בריאות טבעית

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו