אישתי בקושי עושה מין פעם בחודש!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/09/2004 | 20:24 | מאת: מיכאל

הנני בן 48 ואישתי בת 28 ויש לנו 2 ילדים בגיל 3 ושני בגיל 8 חודשים. לפני חתונה ועד הילד הראשון היה סקס בסר אלא אחרי ילד הראשון ובמיוחד אחרי השני יחסי מין אפשר להגיד נעלמו כליל. אשתי בקושי יכולה וגם אחרי לחץ מסיבי מצדי לפעם אחת (!!!) בחודש ומסבירה הכל בעיפות בעבודה (במשמרות). היא דורשת ממני לפנטז יותר לאלא גם אני עובד וגם כן סובל מעייפות במיוחד כאשר הילדים מעוררים אותנו בלילות מסיבה זו או אחרת. העדר יחסי מין משפיעה חזק עלי שנהפכתי להיות מופנם וקשוח ואינני יודע איך להתנהג עם אישתי - להתקרב אליה או להתרחק ממנה - מנסה גם זה וגם זה - והתוצאות -אין. הנני בדעתי שמצב כזה הינו סכנה מסוימת להמשך חיים משותפים שלנו כאינני מרגיש את עצמי כגמלאי ובלי עין רע אצלי הכל מתפקד כראוי. איזה השלחות יכולות להיות לגבר בהעדרות יחסי מין סדירים למערכת מין שלו? מה לעשות והאם ניתן לשפר מצב ואיך עושים את זה. ללכת למומחה אישתי תסרב - זה ידוע לי מראש. כאם משהו לי לא טוב היא מפנה אותי לדלת החוצה.

05/10/2004 | 12:44 | מאת: תשובה

שלום לך אם תעיין ברשומות תמצא סיפור דומה, תקרא אותו ותפיק לקחים יש משפט חכם שאומר שהכלים בכיור קשה יותר לגמור או במילים אחרות נשים צריכות ראש נקי בשביל סקס בקשר למה שאתה צריך לעשות זה להפסיק לרצות סקס ולרצות אותה כאישה (לך תעשה ביד אם אתה ממש לחוץ) רק בלי לחץ הסקס יבוא מהאישה והרבה יותר ממש שחשבת

06/10/2004 | 11:42 | מאת: shlomi mor

שלום רב יכולות להיות לדעתי מספר סיבות להתנהגות של אישתך. 1. יתכן והיא עיפה באמת, ואתה צריך לעזור לה יותר בניהול הבית. 2. הבדלי הגילים ביניכם הוא ענק, היא יכולה להיות בתך, ויתכן ומצאה לה בחור צעיר יותר. 3. תראה לה את תשובתי, וואני מוסיף כאן שעם האוכל בא התיאבון, תסביר לה שאם היא לא תקיים יחסים היא עלולה לאבד אותך, ולגרום לפרוק הזוגיות, משום שכנראה אתה תתחיל לחפש מין מחוץ לנישואין. 4. תגשו לקבלת ייעוץ בהצלחה

09/10/2004 | 23:10 | מאת: ד"ר חגית כהנא

שלום מיכאל יחסי מין הם ראי לחיי הנישואין ולעיתים לחיים בכלל. שניכם אנשים בריאים אך יחסי המין שלכם אינם מספקים. נדמה לי שיעוץ זוגי הוא הפתרון היעיל לבעיה. כ"כ לחץ מסיבי ליחסי מין אינו מעורר אלא התחשבות והבנה. נסה לשוחח איתה על תחושותיה לא בזמן שאתה לחוץ לקיים יחסי מין ושתף אותה בחסך שלך.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו