מניעת הריון בהנקה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/06/2010 | 22:12 | מאת: אפרת

אני מניקה כבר עשרה חודשים כאשר בחודשים הראשונים לקחתי סרזט,לאחר חמישה חודשים שבהם לקחתי סרזט החלו דימומים לא סדירים או רצופים - שבועיים שלוש,לאחר תקופה החלפתי את הכשורים למיקרולט ועדיין יש לי דימומים שאף התחזקו, מה מומלץ לי לעשות? האם יש אמצעי שאפשר להשתמש בו בהנקה שלא יגרום לדימומים או כתמים?

17/06/2010 | 18:00 | מאת: ד"ר צחי בן ארויה

שלום לגלולות שמותרות בהנקה נטטיה לגרום לדימומים כאלה. את יכולה להשתמש בהתקן במקום זה. בברכה דר' צחי בן ארויה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו