סחרחורת,ומה הגורם לכך.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/09/2004 | 00:04 | מאת: סחרחורת ומה הגורם

הסחרחורת במצב שלקימה מהמיטה,כאשר אני מסתובבת במיטה,כאשר אני מתקופפת ממצב עמידה. ההרגשה היא שכאילו החדר מסתובב סביבי הרבה זמן

28/09/2004 | 18:45 | מאת: תשובה

בשלב הראשון תשתי הרבה, הרבה יותר ממה שאת שותה תישני לפחות 8 שעות ביום כשאת מזדקפת או מתקופפת עשי זאת באיטיות רבה אם הבעייה נמשכת דווחי לנו (ומה הקשר של השאלה לפורום מיניות האישה?)

29/09/2004 | 12:22 | מאת: shlomi mor

אמנם אין זה הפורום, אך בכל זאת מגיעה לך תשובה . עלייך לגשת אל רופא המשפחה לבדיקת לחץ, ובדיקת דם. יתכן ולחץ הדם שלך נמוך, כגון 90/70 , וכאשר את מתרוממת מהמיטה, לא מגיע מספיק חמצן למוח ולכן יש לך סחרחורת. לכן עד שתגיעי לבדיקות, תעשי את הכל באיטיות, תשתי ותאכלי טוב ויותר מהרגיל. הרבה בריאות.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו