עיסוי טנטרי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/03/2005 | 22:05 | מאת: שרה

יש לי שאלה: אני בתולה בעלת צורך במגע מיני אז ניסיתי עיסוי טנטרי.היה מהנה מאוד.אבל השאלה שלי:האם זה גרם לביתוק קרום הבתולין?זה כלל החדרת אצבעות ע"י המטפל..כי המחזור הקדים לי ביותר משבוע?האם הדימום שהופיע יום אחרי העיסוי,הוא דימום מחזור או קרום בתולין?אני ממש בלחץ לקבל תשובה מהירה ביותר.ודה מראש.

27/03/2005 | 03:15 | מאת: מומחה לעיסוי טנטרי

עיסוי טנטרי אינו כולל החדרת אצבע אלא עיסוי הדגדגן בלבד וגם זה ברמה הגבוהה יותר של העיסוי כך שנראה לי שנוצלת על ידי "מטפל טנטרי" חרמן... ורק מקווה שנהנית... נ.ב סביר להניח כי לא מזה אבדת או תאבדי את בתולייך...

27/03/2005 | 22:41 | מאת: שרה

שלום לך, אבקש ממך לפרט...איזה סוג של מומחה אתה?כי הדברים שכתבת די הלחיצו אותי..האם אין מטפלים טנטרים שכן מבצעים את העיסוי עם חדירה? מהטיפול עצמו,מהטנטרה,נהניתי והגעתי לסיפוק מס/ פעמים... אודה לך על תשובה מהירה.

31/03/2005 | 01:17 | מאת: שולי

אני לא יודעת מה שרה עברה אבל טנטרה זאת תורה שלמה ממש דת שמקדשת את צלם האדם והטקסים שלה מעלים על נס את הקשר הרוחני והמיני בין בני זוג ! עיסוי טנטרי הוא רק חלק קטן מתורה זו. אין בטנטרה מטפל ומטופלים! אולי יש שיטה, דרך אבל זה לא "טיפול" ! תורה זו מומלצת לזוגות וגם ליחדי/ות שנמצאים בדרגת רוחניות גבוהה. חוויתי חויה מדהימה כזו ללא "חדירות"...עם גבר מדהים בסדנת טנטרה מסודרת. כבסי לאתרים:www.tantra.co.il www.tantra-yoga.co.il ותשכילי קצת

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו