עיסוי טנטרי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/03/2005 | 22:05 | מאת: שרה

יש לי שאלה: אני בתולה בעלת צורך במגע מיני אז ניסיתי עיסוי טנטרי.היה מהנה מאוד.אבל השאלה שלי:האם זה גרם לביתוק קרום הבתולין?כי המחזור הקדים לי ביותר משבוע?האם הדימום שהופיע יום אחרי העיסוי,הוא דימום מחזור או קרום בתולין?אני ממש בלחץ לקבל תשובה מהירה ביותר.ודה מראש.

23/03/2005 | 00:50 | מאת: צביה ברלינסקי

שרה שלום אני לא יודעת מה נעשה לך בעיסוי הטנטרי, אם היתה חדירה של מכשיר, איבר או אצבעות תתכן קריעה של קרום הבתולין, ויתכן מאוד שהדימום שהיה יום לאחר הוא מקריעת קרום הבתולין. אין קשר בין קריעת קרום הבתולין להקדמת הוסת. הוסת יכולה להקדים כתוצאה מסיבות שונות. צביה

23/03/2005 | 17:52 | מאת: שרה

העיסוי כלל מגע ועיסוי אינטנסיבי,של כמעט שעתיים,בכל הגוף.גם באיבר המין,חיצונית ופנימית.ע"י החדרת אצבע בלבד. שאלותי:האם עיסוי חזק שניתן באיזור הבטן,גרם לרחם להתכווץ ולהתחיל במחזור?האם דם הבתולין שונה במרקמו או צבעו מדם המחזור?הדימום שיש לי נראה כמו כל מחזור שיש לי..כך גם הכאבים.. אודה לכם על תשובה מהירה. שאלה נוספת:אפשר לפנות לרופא לבדוק אם הקרום נקרע או לא? תודה רבה לכם

23/03/2005 | 13:45 | מאת: רונה

את יכולה לפרט...? מה עברת בעיסוי טנטרי? שמעתי על טנטרה, אז זה מעניין אותי לדעת... אם תוכלי להסביר מה הקשר לזה שאת בתולה ולעיסוי טנטרי, אני אשמח.

23/03/2005 | 17:55 | מאת: שרה

שלום רונה העיסוי הטנטרי הוא עיסוי בכל הגוף,קדימה ואחורה..גם באזור איבר המין.בעירום מלא.העיסוי הוא חיצוני ופנימי כאשר המטפל מחדיר אצבע לתוך איבר המין ואת נהנית מהמגע.אני הגעתי למס' רב של אורגזמות במהלך הטיפול.הטיפול מתבצע עם מריחת שמנים בגוף.החוויה מאוד מהנה.יש גם עיסויים טנטריים לזוגות.

23/03/2005 | 17:56 | מאת: שרה

החשש שלי הוא שע"י החדרת אצבע לאיבר המין,עלול קרום הבתולין להקרע

27/03/2005 | 03:07 | מאת: שולי

אני לא יודעת מה שרה עברה אבל טנטרה זאת תורה שלמה ממש דת שמקדשת את צלם האדם והטקסים שלה מעלים על נס את הקשר הרוחני והמיני בין בני זוג ! עיסוי טנטרי הוא רק חלק קטן מתורה זו. אין בטנטרה מטפל ומטופלים! אולי יש שיטה, דרך אבל זה לא "טיפול" ! תורה זו מומלצת לזוגות וגם ליחדי/ות שנמצאים בדרגת רוחניות גבוהה. חוויתי חויה מדהימה כזו ללא "חדירות"...עם גבר מדהים בסדנת טנטרה מסודרת.

23/12/2008 | 17:48 | מאת: מתפנקת

אני לא יודעת אם הוא טנטרי או לא.אני יודעת כשאני אצלו הוא יודע איך לתת מסאז מפנק מעולה. www.vipmassage.co.il זה האתר שלו ממליצה.

27/04/2023 | 00:45 | מאת: דוד

אשמח מאוד למספר טלפון יש טעות בהקלדת האתר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו