גלולות לאיחור או קידום המחזור

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

26/09/2004 | 13:09 | מאת: סיון

אני מתחתנת עוד כמה חודשים ויש לי בעיה היא שבאותו יום אני אמורה לקבל מחזור . אני רוצה לדעת אם יש גלולות לאיחור או קידום המחזור והאם זה ישפיע בעתיד להביא ילדים ולהיכנס להריון? זה מאוד דחוף

29/09/2004 | 12:07 | מאת: shlomi mor

שלום סיון א. שיהיה לכם במזל טוב. ב. את צריכה לקחת גלולות למניעת הריון על פי מרשם מהגניקולוגית שלך, והיא תנחה אותך למשך כמה זמן לקחת ואז את יכולה לדחות את המחזור על פי ראות עינייך. אין לך ממה לחשוש, זה בדוק והרבה נשים/בחורות עושות זאת ולא צפויה שום בעיה בעתיד לכניסה להריון. תתיעצי עם אימך או חברות שאולי הן עושות זאת. בכל מקרה גשי אל הגניקולוגית שלך. בהצלחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו