סקס בפי הטבעת והריון דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/07/2009 | 12:48 | מאת: נועה

שלום רב, אני לאחר לידה ובחרדות נוראיות להיכנס להריון שוב. קיימתי עם בעלי סקס בפי הטבעת ואני חוששת שהשופכה הגיע לפתח הנרתיק,אז שטפתי והכנסתי אצבע לתוך הנרתיק - האם יש סיכוי להריון? אני כל כך מפחדת. אתמול והיום בית המרקחת במקום מגוריי סגור בגלל תשעה באב, ולכן לא אוכל לקנות את הגלולה לאחר יחסים, האם אני צריכה להתחיל לדאוג?

פוסטינור יעיל עד 72 שעות לאחר המגע המיני הלא מוגן. אם לא היתה שפיכה ממש בפתח הנרתיק הסבירות להריון נמוכה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו