לד"ר חגית... זקוקה לעזרתך.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/09/2004 | 22:08 | מאת: סתיו

שלום! אני בחורה בת 21, נראית טוב ואינטיליגנטית, אך מעולם לא היה לי חבר, לרוב בגלל ביישנותי הנוראית ודימוי עצמי נמוך ביותר. למרות זאת ישנם כמה דברים שחשבתי עליהם בזמן האחרון ואני זקוקה לייעוץ בנוגע אליהם: האחד- בגלל העובדה שלא היה לי חבר רציני ומעולם לא קיימתי יחסי מין עם בחור, אני כל הזמן חושבת על סקס ומייחלת לרגע שיגיע כבר! אני ממש רוצה לחוות אינטימיות כזו עם מישהו שאני יאהב... אך האם זה נורמלי לחשוב על כך כל הזמן? אני ממש יכולה לפנטז על בחורים ולהרגיש צמרמורות בגוף... השני(בכיוון אחר לגמרי!)- כאמור, אני יודעת שאני נמשכת לבנים, מאז ומתמיד, אך לפני כמה ימים הלכתי לשיעור אירובי עם מורה קצת גברית והרגשתי מעין משיכה מוזרה אליה, שעברה לאחר כמה שעות... אך באותו רגע ממש נמשכתי אליה, הדופק שלי התגבר! מעולם לא חשתי בזאת ומה שמוזר הוא שכשאני חושבת על כך בדיעבד זה נראה לי מגוחך שחשתי כך כי אני ממש לא(!) נמשכת לבחורות וגם לא רואה את עצמי עם בחורה בעתיד. מה זה אומר בכל זאת??? האם זה קורה לעוד אנשים? תודה מראש.

29/09/2004 | 12:13 | מאת: shlomi mor

אמנם אינני רופא אך אני יכול להמליץ לך, ללכת לחוגים מעורבים, בנים בנות גברים נשים, מכל הסוגים שיכולים לעניין אותך, וכך אני בטוח שתפגשי גבר/בחור שאת תמצאי חן בעיניו והוא ימצא חן בעינייך, ותני לדברים לזרום. תעני בחיוך ובחיוב לפניות ומבטים שנשלחים לעברך . לידיעתך, כולם קצת חוששים וקצת נבוכים, ומילת המפתח היא משחק, יש את אלה שמצליחים לשחק את בעלי הבטחון והחזקים ויש כאלה שלא. תשחקי את המשחק של בעלת הניסיון, בעלת הבטחון ולאט לאט תראי שהכל משתפר. כמו כן, תעשי שינוי בתספורת והתסרוקת, איפור ולבוש יפה ומושך. ההצלחה מובטחת לך. חג שמח

09/10/2004 | 23:17 | מאת: ד"ר חגית כהנא

סתו שלום הרושם שלי שיש לך דחפים וחשקים נורמלים לחלוטין אך את זקוקה להכוונה ולחיזוק מקצועי. כדאי שתפני לטיפול כדי לחזק את ביטחונך העצמי ויכולותיך לשפר את התקשורת עם אנשים בכלל וגברים בפרט.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו