שרירי הנרתיק

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/09/2004 | 13:48 | מאת: anna

שלום :) אני מקווה שאני אוכל לקבל כאן תשובה. אני מרגישה שאני לא שולטת בשרירי הנרתיק בכלל - אני לא מסוגלת לכווץ אפילו, וניסיתי כמה פעמים גם כשבן זוגי היה בפנים וזה היה דיי מביך אפילו כמה שאין לי שליטה בזה. אני מרגישה גם שזה פוגע בהנאה כי הייתי רוצה יותר "לסגור" ובאופן כללי לשלוט יותר על השריר שם. אני מקווה שהסברתי פחות או יותר מה בכלל הבעיה, ואשמח מאוד לשמוע איך אפשר לשפר את זה, תרגילים וכו'. תודה רבה ושנה טובה לכולם אנה :)

26/09/2004 | 12:56 | מאת: anna

צהריים טובים :) אני רוצה להוסיף שקראתי כאן קצת וראיתי שמישהי העלתה שאלה דומה וראיתי שהומלץ לנסות לעצור את זרם השתן. לכמה זמן? כמה פעמים? רציתי לציין גם שכשהייתי קטנה כמעט כל פעם שהייתי צוחקת היה בורח לי שתן (ודיי הרבה) ולצערי הרב גם היום אם אני צוחקת נורא אז יכול לברוח לי קצת שתן וזה דיי מביך. קיצור, מקצת שיטוט פה אני רואה שמצבי דיי גרוע כנראה... אני אשמח לשמוע עצות תודה

28/09/2004 | 18:43 | מאת: תשובה

לדעתי לא מומלץ לשחק בזמן מתן השתן זה עלול לגרום לכאבים מיותרים, אבל את כן יכולה ללמוד להכיר שרירים אלו בזמן מתן שתן ולתפעל אותם אח"כ בזמן ישיבה מול טלוויזיה או בזמן שכיבה במיטה דרך נוספת להתוודע אל שרירים אלו היא לקשר לחוש את פי הטבעת, עליו שולט שריר חזק מאוד, כל שעלייך לעשות זה לכווץ שריר זה ויחד איתו יתכווצו שרירים אחרים, מומלץ להתייחס לאימון זה כמו אל כל אימון שבו רוצים לקבל תוצאות ולהתמיד

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו