גומרת רק מאוננות ולבד לא ליד בן זוגי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/05/2009 | 20:43 | מאת: דנית

שלום. אני בת 40 רווקה. מאז שאני זוכרת את עצמי ומאז שהתחלתי לאונן אי שם בגיל העשרה אני גומרת אך ורק מאוננות ורק כאשר אני לבד. בכל הקשרים המיניים שהיו לי לא גמרתי. כבר כמה חודשים שאני בקשר מיני עם בחור בן גילי ואני לא מצליחה לגמור. הייתה פעם אחת שגמרתי כשהייתי איתי וזה היה כאשר אני אוננתי והוא סייע עם אצבעות ולשון. הוא מאוד מתוסכל מהעובדה שהוא לא מצליח להביא אותי לשיא ואמר לי שהוא כנראה לא שווה. אני יודעת שזו פגיעה קשה באגו הגברי ואני גם יודעת שכאשר אהיה לבד אגמור. אולי זה בגלל שהייתי שנים ללא קשר מיני והתרגלתי ללב ולאוננות? אולי אני עוצרת את עצמי? אני יודעת שהכל בראש. איך אני משחררת ומשתחררת? עצות רבותיי, עצות...

26/05/2009 | 06:47 | מאת: era

היי בוקר טוב ויום נפלא. לדעתי ,אין בזה שום דבר יוצא דופן שאת מאוננת ויודעת לגמור רק מאוננות... כמה שאני זוכרת את עצמי,לא יצא לי לגמור מבלי שאאונן,גם כמוך התחלתי לאונן בגיל מאוד צעיר (11+),כשהתחתנתי ,והיינו מקיימים יחסים,בעלי לא ידע,אז סיפרתי לו ,וכמובן בכיתי ,וחשבתי שמשהו פסול אצלי,ושזה לא אמור להיות ככה,אבל,עם הזמן התרגלתי,בעלי ,למזמלי ,מאוד דואג שאגמור לפניו,וכל פעם תוך כדי שאני מאוננת הוא עוזר לי ליגמור (עם אצבע,לשון) .וגם וקראתי איפהשהו שאחוז גבוה של נשים לא גומרות בזמן האקט עצמו אלה רק באוננות. לא יודעת אם עזרתי ,אבל דעי שאת לא יחידה וזה בסדר גמור (לדעתי)שאת יודעת להביא את עצמך לסיפוק ומקווה שגם נהנת מאוד מזה,כי זה לא פחות חשוב גם...

בהחלט יש ענין של הרגל. באוננות אנחנו הכי מכירות את הגוף שלנו והכי נוח לנו עם עצמנו ללא מישהו זר... לפעמים לוקח עד שנה עד שרוכשים בטחון ואמון בבן הזוג . התחילי עם אוננות בנוכחותו, אפילו שיהיה עם הגב אליך, אח?כ כשהוא מחבק אותך, אח"כ כשהוא נוגע בך וככה התקדמי לאט לאט. את יכולה גם לפנות לטיפול מיני כדי לקבל הדרכה יותר צמודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו